Silikon sigarettholderring

Silikon sigarettholderring

Merkenavn: TF
Modellnummer: TFT0159C
Materiale: høykvalitets silikon
Varmebestandig: -40 ℃ -230 ℃

Produktdetaljer

       

Silikon sigarettholderring

Produktfunksjon


1.Skjerm av høy kvalitet, fleksibel og varmesikker silikon, disse sigarettringene sikrer en perfekt passform på alle hender. Flott for kvinner og menn.


2. Å røyke sigaretter lar fingrene alltid være aska og lukte som nikotin og blir gule etter hvert. Så berører du håret og ansiktet ditt, og lukten går overalt. Du kan nå unngå å ha nikotinluktende fingre takket være Røykingsringen. Den vil holde sigaretten din for deg mens du røyker, slik at når du er ferdig med sigaren, ikke vil fingrene ha den vanlige, lite attraktive tobakkslukten.


3. Sigarettholderen er laget med elastisk silikon. Den er meget tilpasningsdyktig, og den vil lett justeres på sigaren din og på fingeren. Takket være det førsteklasses materialet og utførelsen, vil Smoking Ring passe diameteren til enhver finger uten å være for stram. I tillegg er det enkelt å ha på og fjerne. Du trenger ikke å legge mye krefter. Røykingsringen glir lett på fingeren.


Produktbilder


432国际 站 详情 页 Hvorfor oss-2

1.Q: Er du fabrikkprodusent eller handelsbedrift?

A: Vi er fabrikkprodusent i 18 år.

 

2.Q: Er du matsilikonprodukter 100% silikon uten plastfyllere?

A: Jada, vårt silikonprodukt er 100% mat silikon, BPA-fritt, for høy standard, vi kan gjøre LFGB-godkjent, også kan vi produsere plastprodukter med noe silikonmateriale, som forespørsler.

 

3.Q: Hva er temperaturområdet for silikonproduktene dine?

A: Våre silikonformer kan brukes i temperaturområder fra -40 til 446 grader Fahrenheit (-40 til 230 grader Celsius).

 

4.Q: Er det greit å lage kundens logo?
A: Kundens logo kan preges, preges, skjermtrykkes.

 

 

Hot Tags: silikon sigarett holder ring, produsenter, leverandører, engros, tilpasset, lav pris, billig, rabatt, laget i Kina
Et par:Christmas Promotion Custom Silikonarmbånd Neste:Blomsterform silikonkoppdekorasjon

Forespørsel